Alvin_kuva_palkkaus

Alvin-verkkopalvelu tarjoaa toiminimiyrittäjälle helpon ja edullisen kirjanpidon ja sen asiakkaat voivat nyt käyttää Palkkaus.fi:tä. Palkanmaksun voi hoitaa yhdellä maksulla ja kirjanpitoon saa valmiin raportin.

Alvin tarjoaa toiminimiyrittälle helpon taloushallinnon: kuitit ja kirjanpito hoituu helposti. Nyt tarjotaan myös palkanmaksu.

Alvin_kuva_palkkaus

”Palkkaus.fi-palvelu sopii asiakkaillemme, jotka haluavat nopeakäyttöisen palkanmaksupalvelun. Palkan voi maksaa kätevästi yhdellä maksulla ja kirjanpitoon tulee selkeä raportti. Yrittäjä voi keskittyä liiketoimintaan!”, Sami Viitanen, myyntijohtaja / Alvin.

Asiakasyritykset voivat ottaa palkanmaksun käyttöönsä tekemällä tilin yritykselleen Palkkaus.fi-palveluun. Kun maksaa yrityksen palkkoja, saa palkanmaksuista selkeät raportit Alvinin kirjanpitoa varten.

Vaivatonta palkanmaksua

Palkkaus.fi tarjoaa helppokäyttöisen palkkalaskurin, jolla palkat on nopea laskea. Myös lisät ja muut korvaukset on helppo lisätä palkkalaskelmiin oikein (esim. kilometrikorvaukset ja lomapalkat). Sivukulut palvelu laskee automaattisesti, jolloin työnantajan sivukulut ja ennakonpidätys tulevat kerralla hoidetuiksi.

Palkkaus.fi_laptop-syvatty-palkkalaskelma_small

Koko palkka sivukuluineen maksetaan yhdellä maksulla. Palkkaus.fi tekee ilmoitukset ja maksut TyEL-yhtiöön ja Verohallintoon (ennakonpidätys ja sava). Myös TVR-ilmoitukset menevät automaattisesti.

Palvelumaksu on 1% bruttopalkasta, vähintään 4€ mutta korkeintaan 10€. Palkanmaksupalvelussa ei ole kuukausimaksuja eikä sitoumuksia, maksat vain käytön mukaan.

Yrittäjä säästää aikaa ja vaivaa!

 

Janne Isosävi

Janne Isosävi, Partner / Palkkaus.fi ja Salaxy.com

 

LUE LISÄÄ:

Alvin – toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

Helsingin Sanomat: “Kännykkäsovellus poistaa byrokratian kotitalouksien palkanmaksusta”

Developer-sivusto: Palkanmaksun alusta verkkopalveluille