Palkanmaksu puhelimella ensimmäistä kertaa Suomessa

Siirto Palkkaus palkanmaksu mobiilisti

Puhelimella on voinut maksaa ostoksia kaupassa ja siirtää rahaa henkilöiden välillä.  Kotitalouden palkanmaksu onnistuu nyt suoraan puhelimella. Palkkaus.fi-palvelu hoitaa työnantajavelvoitteet ja kotitalousvähennyksen automaattisesti. Siirto-maksulla nettopalkka on työntekijän tilillä reaaliaikaisesti.

Kotitaloudet maksavat palkkoja Suomessa miljardilla eurolla vuodessa. Monet mieltävät palkanmaksun silti hankalaksi ja se helposti lisää harmaata taloutta, jossa palkka maksetaan tekijälle suoraan käteen. Nyt julkaistu Siirto Palkanmaksu -palvelu tuo ratkaisun tähän ongelmaan. Kun palkan voi nyt maksaa helposti puhelimella kaikissa tilanteissa, on laillinen palkanmaksu aina paras vaihtoehto työn tekemiseen.

Palkanmaksu puhelinnumerolla

Palvelun käyttämisestä on tehty mahdollisimman yksinkertaista sekä työnantajalle että työntekijälle. Työnantajan pitää tietää vain työntekijän puhelinnumero. Sovellus huolehtii lopusta: maksut palkan sivukuluista ja ilmoitukset viranomaisille hoituvat automaattisesti. Koskaan ennen ei ole ollut näin helppoa teettää kodin töitä.

Palkkaus.fi Siirto mobile app screenshot

Nyt kuka tahansa meistä voi palkata esimerkiksi nuoria avuksi kodin töihin ja samalla auttaa heitä pääsemään mukaan työelämään. Myös lastenhoitajan tai remonttimiehen palkanmaksu hoituu helposti ja ilman paperitöitä.

Nordea ja Palkkaus.fi

Uusi palkanmaksupalvelu on rakennettu Siirto-sovelluksen päälle ja sen ovat kehittäneet yhteistyössä Nordea ja Palkkaus.fi. Ensimmäistä kertaa koko palkanmaksun prosessi on kätevästi mobiilisovelluksessa ja nettopalkkakin siirtyy reaaliajassa työntekijän tilille.

Uskomme, että yhteistyössä kumppaneidemme kanssa voimme tarjota asiakkaillemme nopeammin entistä laajemman valikoiman innovatiivisia palveluita. Pankkiasioita käytetään jatkossa ensisijaisesti mobiililaitteilla, johtaja Juha Risikko, Nordea

Palkkaus.fi -palvelussa palvelumaksu on neljästä kymmeneen euroa (sis. ALV 24%) palkanmaksua kohti. Työntekijälle palvelu on aina maksuton.

Salaxy palkanmaksualusta tarjoaa Palkkaus.fi-palvelulle maksuliikenteen ja palkanmaksuun liittyvien viranomaisvelvoitteiden hoitamisen avoimien rajapintojen kautta. Palvelu on hyvä esimerkki siitä, mitä Salaxy mahdollistaa.

Lataa Siirto-sovellus

Android-puhelimeen (Google Play Store)

iOS-puhelimeen (AppStore)

Siirto-mobiilisovellusta voivat käyttää Nordean, OP:n ja S-Pankin asiakkaat. Siirto on Otto-automaatteja ylläpitävän Automatian mobiilimaksujärjestelmä, joka on avoin kaikille suomalaisille pankeille ja muille maksupalveluntarjoajille.

 

LUE LISÄÄ

Nordea Siirto -sovellus

Palkkaus.fi-palvelu Suomessa

Salaxy Developer-sivusto