Salaxy: maailman ensimmäinen palkanmaksuoperaattori!

Kaikki työntekoon liittyvä lainsäädäntö ja prosessit on tehty viime vuosisadalla, teollisella aikakaudella, siis aikana ennen tietokonetta!

Nyt olemme siirtymässä vauhdillla digitaalisen talouden aikakauteen. Ongelma on se, että 70-luvulla savupiipputeollisuuden tarpeisiin ja silloisten työntekijöiden edunvalvontaan tehty järjestelmä on edelleen käytössä, ja useimmat prosessit ja lait ovat pakottavia. Tämä on myös yksi suurimmista syistä, miksi työtä ei voi vielä tänäänkään ostaa verkosta samalla tavalla kuin ostamme tuotteita esimerkiksi Amazonista, Zalandosta tai Alibabasta.

Hyvä uutinen kuitenkin on se, että Suomi on täynnä tekemättömiä töitä, vaikka yleisestä keskustelusta voisi luulla toisin. Kyse on ainoastaan siitä, että työtä pitäisi aina kyetä tekemään kaikissa tilanteissa. Missiomme onkin, että kuka tahansa voi olla työntekijä tai työnantaja, milloin tahansa, minkä vaan palvelun kautta. Tämän vuoksi me olemme käärineet hihamme ja ruvenneet hommiin!

Jotta työllistäminen ja työn tekeminen kaikissa tilanteissa olisi mahdollista, tarvitaan uusi operaattori: Salaxy!

Salaxy on maailman ensimmäinen palkanmaksuoperaattori! Salaxy mahdollistaa palkanmaksun integroimisen helposti osaksi mitä tahansa palvelua. Se on pilvipohjainen ja täysin avoimiin rajapintoihin perustuva palvelu, jonka pankit, mediatalot, työnvälitysfirmat, tai mitkä tahansa työn kohtaantopalvelut voivat tuoda osaksi omaa palveluaan.

Hyvä esimerkki tästä on kumppanimme Treamer.com, joka on “nuorten työllistämisen tinder”. Treamer-tiimi on voinut keskittyä heidän kohderyhmänsä palvelemiseen ja suunnitella juuri heidän tapaukseen optimoidun käyttökokemuksen, jossa yhdistyy kohtaantopalvelu sekä palkanmaksaminen, yhtenä integroituna kokonaisuutena.

Salaxy on purkittanut kaikki palkanmaksuihin liittyvät prosessit ja byrokratian, ja järjestelmä hoitaa ne automaattisesti. Eli kun palkka maksetaan esimerkiksi Treamerissa, työntekijä saa palkkansa ja Salaxy hoitaa taustalla ennakonpidätykset, sotu-maksut, eläkkeet, TVR-maksut, kausi- ja vuosi-ilmoitukset. Kaikki tämä on käytettävissä avoimien rajapintojen kautta. Tällöin palvelun kehittäjä voi tehdä palvelustaan käyttöliittymällisesti täysin kyseiseen käyttötarkoitukseen sopivan, jotta käyttökokemus on paras mahdollinen.

Lisäksi Salaxy tarjoaa asiakaspalvelun niin kuluttajille kuin kumppaneillekin. Palkanmaksuihin liittyvissä asioissa käyttäjät tekevät useasti huolimattomuusvirheitä ja tällöin tulee tarve korjata jotain yksityiskohtaa. Salaxyn asiakaspalvelu hoitaa kyseiset tapauksen kerralla kuntoon. Kumppaneille Salaxy tarjoaa tuen, dokumentoinnin sekä koulutuksen kehittäjille.

Palkkojen hoitaminen Salaxyn kautta on kustannustehokasta. Hiotut prosessit, pitkälle viety automaatio, helppo integroitavuus ja loistava asiakaspalvelu tekevät Salaxystä houkuttelevan vaihtoehdon asiakkaillemme.

Salaxy on työn mahdollistaja! Työn, jossa työntekijä saa aina työstään kuuluvan lain mukaisen korvauksen. Suomi ja koko maailma tarvitsee työtä, ja onnistuessamme suurin voittaja olemmekin me eli koko yhteiskunta!

palkkaus-fi_6_jukka_small

Jukka Kiiskinen, CEO and co-founder of Salaxy