Yhdistysten palveluihin palkanmaksu

Palkkojen ja palkkioiden maksu on yhdistysten ja urheiluseurojen toiminnassa tavallista. Palkanmaksu ei silti kuitenkaan ole rutiinia ja prosessi aiheuttaa helposti harmaita hiuksia erilaisten tilitysten ja viranomaisilmoituksien osalta.

Yhdistysten ja urheiluseurojen toimintaa pyörittävien vapaa-ehtoisten aika on usein tiukoilla, joten palkanmaksun avuksi tarvitaan helppokäyttöinen työkalu, jolla palkanmaksuihin liittyvät lailliset velvoitteet saa hoidettua helposti ja turvallisesti.

Yhdistysavain ja Sporttisaitti -palvelut, joita Avoine Oy tuottaa, julkaisivat palkanmaksun osaksi palveluiden käyttökokemusta. Palkanmaksu on toteutettu Salaxy-alustaa käyttävän Palkkaus.fi:n kanssa.

“Yhdistyksen talouden hoitaminen vaatii usein vapaa-ajan uhraamista ja haluamme, että se hoituu mahdollisimman helposti. Tarjoamme nyt yhdessä Palkkaus.fi:n kanssa palvelun, joka auttaa asiakasyhdistystemme vastuuhenkilöiden arkea”, toteaa Avoine Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä.

Yhdistysavaimella ja Sporttisaitilla on jo aikaisemminkin voinut hoitaa monta yhdistyksen toimintaan liittyvää asiaa: kotisivut, jäsentietojen ylläpidon, laskutuksen, tiedotuksen ja mobiilisovelluksella myös kulukorvaukset. Nyt Yhdistysavaimesta ja Sporttisaitista löytyy myös palkanmaksupalvelu, jolloin yhdistyksen asioita on entistä helpompi hoitaa yhdestä paikasta kätevästi.

Kaikki yhdellä verkkopankkimaksulla

Urheiluseuran tai yhdistyksen taloudenhoitaja voi maksaa tuomari- tai puhujapalkkiot nopeasti ja vaivattomasti. Myös palkanmaksut työntekijöille onnistuvat ja kaikki lailliset velvoitteet tulevat automaattisesti hoidettua.

”Aikaisemmin palkkioiden ja palkkojen maksaminen vei paljon aikaa, vaati opettelua ja muistamista. Nyt nämä hoituvat paljon nopeammin ja kaikki menee kerralla oikein”, kertoo Pirkanmaan kanteleleirien tukiyhdistys ry.

Palkan maksaminen onnistuu kätevästi vain yhdellä verkkopankkimaksulla. Palvelu tekee automaattisesti työnantajalta vaadittavat ilmoitukset, tilitykset ja maksut eri tahoille oikea-aikaisesti (esimerkiksi Verohallinnolle, työeläkeyhtiöille ja vakuutusyhtiölle). Palvelussa on arkisto kaikista maksetuista palkanmaksuista, palkkioista ja ilmoituksista, jolloin kokonaiskuva on nähtävissä yhdessä paikassa.

Alusta mahdollistaa palkanmaksun

Salaxy tarjoaa verkkopalveluille palkanmaksun toiminnallisuuden ja tekniset rajapinnat, joilla on helppo integroida palkanmaksu osaksi verkkopalvelun omaa käyttökokemusta.

Kehittäjille löytyy tarkemmat kuvaukset rajapinnoista ja Salaxyn palveluista: Developer-sivuilta tämän linkin kautta.